Internationella träningsbloggar

Det finns många svenskar som bloggar om träning, men även flera internationella. Här är några av de allra bästa träningsbloggarna på engelska.

Run, Selfie, Repeat

Träning ska vara roligt! Ja, det tycker absolut Kelly Roberts, som bloggar om löpning. Hon springer maratons och skriver inspirerande och roligt om löpning. Och vikten att ta selfies när man springer lopp!

iRunFar

Sidan iRunFar handlar om att springa långt, riktigt långt. Den här löparformen kallas ultra och är längre än maraton. Redaktören för sidan heter Bryon Powell och är en känd löpare som skriver riktigt inspirerande om löpning.

Fannetastic Food

Anne är en dietist som ger dig tips om hur du bör äta bra och gott om du tränar mycket. Recept varvas med träning och framförallt inspiration.

Science of Running

Steve Magness guidar dig till allt du behöver veta för att utvecklas inom löpning. Hur tränar eliten fysiskt och mentalt för att kunna vinna? Läs bloggen och det kanske är du som vinner nästa lopp inom löpning, eller slår ditt personliga bästa på milen eller vinner över din träningskompis som är snabbast i springgruppen!

Veggie Runners

Mamma och dottern Jayne and Bibi Rodger är vegetarianer som springer långt. De ger dig bästa tipsen på vad du ska äta om du är vegetarian och tränar väldigt mycket.