Inspiration? Boka en träningsresa

Har du också känt att träningen inte går framåt och att du helst vill skippa varje träningspass för att du inte längre har någon som helst inspiration? Ja, då kanske det är dags att boka en träningsresa!

En träningsresa är ett ultimat sätt att kombinera semester med att återigen hitta din motivation och inspiration för att fortsätta träning. Det är en semesterform som har blivit väldigt populär för svenskar. Du kommer dessutom garanterat att komma tillbaka från semestern laddad med massvis energi för vardag, helg och träning.

I dag finns det många olika företag som erbjuder sina kunder skräddarsydda träningsresor till destinationer världen över. Vissa av dessa resor går till ställen som Spanien, andra kombineras med berömda lopp i städer som till exempel New York.

Men det går såklart även att fixa din egen träningsresa. Boka in dig på ett schysst hotell eller vandrarhem nära hav eller berg. Kolla om det finns bra träningsrutter i närheten, ställen där du kan få massage och kanske till och med en yogastudio. Sedan kan du träna, äta gott och sova.

Men du kan såklart även åka på träningsresa som inte fokuserar på löpning. I dag finns det så många olika roliga träningsresor för nybörjare inom olika sporter. Varför inte åka till Portugal och testa yoga under en vecka, eller en häftig destination som Sri Lanka och lära dig att surfa under en vecka? Ibland är nyckeln till att hitta sin motivation att testa något helt annat än det som man brukar att göra. Och då är en träningsresa det allra bästa sättet att inspireras för att sedan komma hem och ta nya tag i sin löparträning och liv. Så boka en träningsresa och gör dig reda att ladda dina batterier!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *