Bästa bloggarna att följa

Det finns flera olika inspirerande atleter och motionärer som bloggar om sin träning. Dessa bloggar är inspirerande och ger väldigt bra träningstips. Här är några av de allra bästa svenska kvinnliga bloggarna som skriver om just träning.

PT-Fia

PT-Fia har bloggat i flera år. Hon är personlig tränare, bloggare och skribent i hälsotidningar. Hon bloggar öppet om träning och ett hälsosamt liv och skriver inte bara om allt det positiva utan även om det svåra i livet. Bland annat motiverade hon många att börja prata om utmattningssyndrom efter att hon själv upplevt det.

Lofsan

Lovisa Sandström är personen bakom bloggen Lofsan. En prisbelönt blogg skriven av dietisten och personliga tränare Lovisa. En perfekt inspirationskälla, som du även kan boka in som föreläsare.

Therese Alven

Therese Alven är kanske en av Sveriges mest kända bloggerskor inom träning. Hon är webbredaktör, bloggare, personlig tränare och dietist. Tidigare skrev hon på sin blogg Spark i Baken, men sedan 2016 bloggar hon under namnet Therese Alven på tidningen Amelia. Hon skriver mycket om att ha en bra balans i livet och även om hur det kan gå snett när man tränar för mycket. Bland annat har hon gett ut böcker om ätstörningar och träning.